Pripravte si fantastické krevety v paradajkovej omáčke s konjakovými rezancami.
Máte radi morské plody na tanieri? V našich podmienkach sú brané skôr ako občasné a chuťovo zaujímavé spestrenie jedálnička. Konkrétne krevety sú v kuchyni veľmi obľúbené kôrovce. Obsahujú minimum tukov a sú bohatým zdrojom proteínov aj minerálnych látok, predovšetkým jódu. V kombinácii s paradajkami z nich ľahko vykúzlite veľmi ľahký obed, ktorý vás vďaka pridaným konjakovým rezancom zároveň výborne zasýti.
Ingrediencie na 2 porcie:
• 1x balenie Slim Pasta rezancov bez nálevu
• ½ balenia mrazených očistených kreviet
• 6 ks menších paradajok
• 4 lyžice paradajkového pretlaku
• 1x lyžice masla
• 1x strúčik cesnaku
• 1x menšia cibuľa
• nasekaná hladkolistá petržlenová vňať
• čerstvo zomleté čierne korenie
• soľ
Tip: ak sa chcete predviesť pred návštevou, nastrúhajte do omáčky trošku limetkovej kôry, ktorá dodá jedlu príjemnú a sviežu vôňu.
Komentáre